Política de Privacitat

Termes i condicions

Llegiu detingudament aquestes Condicions d’ús (“Condicions”, “Condicions d’ús”) abans d’utilitzar el lloc web https://bicicletablanca.cat (el “Servei”) operat per Bicicleta Blanca.

El vostre accés i ús del Servei està condicionat a l’acceptació i compliment d’aquestes Condicions. Aquestes Condicions s’apliquen a tots els visitants, usuaris i altres que accedeixin al servei o en facin servir.

En accedir o utilitzar el Servei, accepteu estar obligat per aquestes Condicions. Si no esteu d’acord amb alguna part dels termes, no podreu accedir al Servei.

Comptes
Quan creeu un compte amb nosaltres, ens haureu de proporcionar informació precisa, completa i actualitzada en tot moment. El fet de no fer-ho constitueix un incompliment dels Termes, cosa que pot provocar la cancel·lació immediata del vostre compte al nostre Servei.

Sou responsable de protegir la contrasenya que utilitzeu per accedir al Servei i de qualsevol activitat o acció sota la vostra contrasenya, tant si la contrasenya és del nostre Servei com d’un servei de tercers.

Accepteu no revelar la vostra contrasenya a tercers. Ens haureu de notificar immediatament quan tingueu coneixement de qualsevol incompliment de la seguretat o ús no autoritzat del vostre compte.

Propietat intel·lectual
El Servei i el seu contingut, funcions i funcionalitats originals són i seguiran sent propietat exclusiva de Bicicleta Blanca i els seus llicenciants.

Enllaços a altres llocs web
El nostre Servei pot contenir enllaços a llocs web o serveis de tercers que Bicicleta Blanca no posseeix ni controla.

Bicicleta Blanca no té control ni assumeix cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de llocs web o serveis de tercers. Reconeixeu i accepteu que Bicicleta Blanca no serà responsable, ni directa ni indirectament, de cap dany o pèrdua causada o suposadament causada per o relacionada amb l’ús o la dependència d’aquest contingut, béns o serveis disponibles a mitjançant aquests llocs web o serveis.

Us aconsellem que llegiu els termes i condicions i les polítiques de privadesa de qualsevol lloc web o servei de tercers que visiteu.

Extinció
Podem rescindir o suspendre l’accés al nostre Servei immediatament, sense previ avís ni responsabilitat, per qualsevol motiu, inclòs sense limitacions si incompleix els Termes.

Totes les disposicions dels Termes que, per la seva naturalesa, haurien de sobreviure a la finalització, inclouran, sense limitacions, disposicions sobre propietat, exempcions de responsabilitat de la garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.

Podem rescindir o suspendre el vostre compte immediatament, sense previ avís ni responsabilitat, per qualsevol motiu, inclòs, sense limitació, si infringiu els Termes.

En acabar, el dret a utilitzar el Servei cessarà immediatament. Si voleu rescindir el vostre compte, podeu deixar de fer servir el Servei.

Totes les disposicions dels Termes que, per la seva naturalesa, haurien de sobreviure a la finalització, inclouran, sense limitacions, disposicions sobre propietat, exempcions de responsabilitat de la garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.

Llei que regeix
Aquestes Condicions es regiran i s’interpretaran d’acord amb les lleis espanyoles sense tenir en compte les seves disposicions sobre conflictes de lleis.

El nostre incompliment de qualsevol dret o disposició d’aquestes Condicions no es considerarà una renúncia a aquests drets. Si un tribunal considera que qualsevol de les disposicions d’aquestes Condicions no és vàlida o no és aplicable, la resta de disposicions d’aquestes Condicions seguiran vigents. Aquests Termes constitueixen l’acord íntegre entre nosaltres pel que fa al nostre Servei i substitueixen i substitueixen els acords previs que puguem tenir entre nosaltres pel que fa al Servei.

Canvis
Ens reservem el dret, a la nostra discreció, de modificar o substituir aquests Termes en qualsevol moment. Si una revisió és rellevant, intentarem proporcionar un preavís com a mínim de 30 dies abans que entrin en vigor els termes nous. El que constitueix un canvi material es determinarà a la nostra discreció.

Si continueu accedint o utilitzant el nostre Servei després que aquestes revisions siguin efectives, accepteu estar obligat pels termes revisats. Si no esteu d’acord amb els nous termes, deixeu d’utilitzar el Servei.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres
Si teniu cap pregunta sobre aquesta Política de privacitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres: bicicletablanca@bicicletablanca.cat